Fri tanke - nettavis for livssyn og livssynspolitikk
Konservative muslimer konfronterer internasjonal sekulær humanisme, ifølge overskriften på Islam Nets pressemelding. Øverst: En reklame for mandagens debattmøte "God - Fairytale or Truth".

Konservative muslimer konfronterer internasjonal sekulær humanisme, ifølge overskriften på Islam Nets pressemelding. Øverst: En reklame for mandagens debattmøte "God - Fairytale or Truth".

Konservative muslimer vil omvende humanister:

Planlegger islam-stand utenfor humanistkongressen

- Kongressen er basert rundt den feilaktige antagelsen om at humanismen er veien fremover for menneskeheten, heter det i pressemeldingen fra de konservative muslimene i Islam Net.

Publisert:

Sist oppdatert: 13.08.2011 kl 16:42

De unge, konservative muslimene i Islam Net er sterkt misjonerende. De har ukentlige stands på Karl Johansgate i Oslo for å få folk til å omvende seg til islam.

Nå har de vendt blikket mot humanismen, og den internasjonale humanistkongressen som arrangeres i Oslo denne helga.

Stort telt på Youngstorget

Islam Net mener kongressen er basert på "den feilaktige antagelsen om at humanismen er veien fremover for menneskeheten". Islam Net og deres samarbeidspartnere har ikke overraskende større tro på islam som vei framover.

- Islam er verdenssynet som ikke bare er fornuftig, men danner grunnlaget for våre verdier og moral, heter det i pressemeldingen.

Muslimene varsler at de vil sette opp et stort telt på Youngstorget fredag 14.8, rett ved Oslo kongressenter der den internasjonale humanistkongressen foregår. Teltet blir stående til søndag.

Førstkommende mandag arrangerer forøvrig Islam Net et debattmøte med tittelen "God - Fairytale or truth". Hovedinnledere er Lars Gule og den muslimske trosforsvareren Hamza Andreas Tzortzis.

Vær velkommen til å delta i debatt på Fritanke.no. Vi ønsker en saklig og begrunnet debatt. Skarp kritikk må gjerne fremmes, men vi forventer at debattanter overholder alminnelig folkeskikk og norsk lov. Kommentarer som bryter med dette, kan bli slettet uten varsel eller begrunnelse. Fri tanke forbeholder seg retten til å svarteliste brukere ved spamming, personangrep, usaklige kommentarer og lignende.

Vi forbeholder oss retten til å sitere kommentarer fra Fritanke.no i Fri tankes papirutgave.

blog comments powered by Disqus