Fri Tanke informerer

Fri tankes personvern-regler

Publisert: 07.06.2018 kl 21:16

Nettsiden Fri tanke samler ikke annen informasjon om sine lesere enn det som ligger i vår cookies-erklæring. For mottakere av Fri tankes nyhetsbrev, gjelder følgende:

  • Den eneste personopplysningen vi lagrer om deg, er din e-postadresse. Den har vi fått tilgang på enten ved at du har tegnet deg selv som mottaker av nyhetsbrev, eller fra Human-Etisk Forbund fordi du er medlem der. Human-Etisk Forbunds personvernpolitikk finner du HER.
  • Når du registrerer deg på vårt nyhetsbrev, gir du samtykke til at e-postadressen din arkiveres i vårt nyhetsbrevsystem slik at vi kan sende deg jevnlig e-post med vårt nyhetsbrev. Fri tanke er bundet av, og behandler dine personopplysninger i henhold til den norske personopplysningsloven, kapittel 6, § 31.
  • Vi vil lagre kontaktinformasjonen du gir til oss i form av din e-postadresse. Vi kan samle informasjon om hvordan du responderer på slike e-poster, for eksempel hvor mange ganger e-posten er åpnet eller hvilke linker som er klikket på.
  • Vi kan bruke din informasjon på følgende måter og til følgende formål:

For å sende deg nyhetsbrev på epost om de nyeste sakene på Fritanke.no
For å sende deg e-post med forespørsel om du vil svare på leserundersøkelser
For å sende deg informasjon om arrangementer i Fri tankes regi

Redaksjonell policy

Publisert: 03.11.2017 kl 14:19

Fri tanke redigeres etter redaktørplakaten.

Dette innebærer at Fri tankes redaksjon arbeider ut fra Human-Etisk Forbunds prinsipper og verdisyn, men at det er redaktøren som – innenfor disse rammene – bestemmer hvilke saker og meninger som publiseres på Fri tanke. Verken generalsekretær eller styreleder i Human-Etisk Forbund kan gå inn og overprøve Fri tankes redaksjonelle vurderinger.

Human-Etisk Forbund kan derfor ikke stilles til ansvar for artikler og meningsytringer m.m. på Fri tanke. Det ansvaret ligger ene og alene på redaktøren.