Fri tanke - nettavis for livssyn og livssynspolitikk

Thomas M. Johanson: Å selge sex er en menneskerett

Det er en menneskerettighet å selge sex og frisørtjenester, skriver Thomas M. Johanson. Publisert: 22.11.2008 Sol Høgset skriver i sitt innlegg Gro...

Publisert:

Sist oppdatert: 23.11.2008 kl 13:47

Det er en menneskerettighet å selge sex og frisørtjenester, skriver Thomas M. Johanson.

Publisert: 22.11.2008

Sol Høgset skriver i sitt innlegg Grotesk generalisering av Moen at det ikke er noen menneskerettighet å kjøpe sex eller frisørtjenester. Nei, det er kanskje ikke det. Men det er en menneskerettighet å selge sex og frisørtjenester! Og det er de som selger sex den nye loven vil gå ut over.

Kjære frøken tante Sofie, eh, jeg mener Sol, kan du ikke la fredelige mennesker være i fred? Kan du ikke slutte å være et formyndermenneske som vet best for alle andre? La meg sitere en prostituert som hadde på trykk en kronikk i Aftenposten samme dag som forbudet mot kjøp av sex ble vedtatt: "Jeg er ikke noe offer, og jeg synes det er voldsomt arrogant og nedlatende av kvinnegruppen Ottar og andre feminister å tro at de vet bedre enn horene gjør selv. De mener at vi ikke vet vårt eget beste. Alle fanatister er sykelig overbeviste om at deres tankegang er den eneste rette, om det er religion, fotball eller idealistisk tro det gjelder."

Kjære Sol, revurder dine synspunkter. Eller, i det minste, respekter andres rett til å selge sex.

Thomas M. Johanson,
tilhenger av Kardemommeloven

Debatt Vis flere

DEBATT: Trenger alle livssyn å være gjensidig ekskluderende?

– Forsvarer jeg en bredere livssynsdefinisjon enn Gran? På en måte, ja, på andre måter, ikke nødvendigvis, skriver Arild Tornes.

Derfor er veganisme mitt livssyn