Fri tanke - nettavis for livssyn og livssynspolitikk
Skjermdump fra Visjon Norges-sendingen der en ung jente ble påstått utsatt for demonutdrivelse. Ifølge Vårt Land er hun 25 år.

Skjermdump fra Visjon Norges-sendingen der en ung jente ble påstått utsatt for demonutdrivelse. Ifølge Vårt Land er hun 25 år.

Påstått demonbesatt på Visjon Norge var voksen kvinne

Barneombudet anmeldte demonutdrivelsen i den tro at det var et barn.

Publisert:

Fri tanke skrev tidligere i dag at Barneombudet forrige uke sendte en anmeldelse av det som skulle være «demonutdrivelse» av en ung jente Sentermenigheten i Hokksund – direktesendt på den kristne tv-kanalen Visjon Norge.

I ettermiddag skriver Vårt Land at den unge jenta er en kvinne på 25 år. Avisen har også vært i kontakt med det som skal være kvinnen som har figurert i videoen. Hun skal være født i 1994 og er 25 år gammel. Til avisen sier hun at «jeg er vel en av dem som ser yngre ut enn jeg er da».

På spørsmål fra avisen om hvordan hun opplevde hendelsen, svarer hun:

– Det var faktisk demoner som ble jagd ut. Jeg merket etterpå at jeg slappet så mye bedre av og jeg sover mye bedre om natten.

At kvinnen er over 18 år betyr at dette ikke er en sak for Barneombudet. Noe ombudets mediekontakt, Kari Stenquist også bekrefter overfor Vårt Land.