Human-Etisk Forbund

Søkeresultat

Nyheter av: Marianne Lyné Larvoll Melgård

Alternativ medisinsk moral

Alternativ medisinsk moral

Publisert: - Oppdatert: 22.09.2011 kl 21:49

– Jeg har selv hatt tre kreftpasienter som har dødd av det vi kaller ubehandlet sykdom. Alle var intelligente og kunnskapsrike mennesker, men de valgte å tro på alternative behandlingsformer fremfor helsevesenets tilbud, forteller lege Terje Risberg. (16.3.2011)

En synsk sjelesørger, sa du?

En synsk sjelesørger, sa du?

– 2000 kroner timen, takk.

Publisert: - Oppdatert: 28.03.2011 kl 13:13

Spåtjenester per telefon blir offentlig definert som underholdning, og operatørene omsetter for flere hundre millioner årlig. Regelverket er minimalt, og i følge Mental Helse skor bransjen seg på nordmenn i livskrise. Flere ringer for ti- og hundretusener, og blir slaver av ”spådommene”. ...

Forfattere, filosofer og feminister

Forfattere, filosofer og feminister

Publisert:

Erklærte ikke-feminister mangler livserfaring, historisk kunnskap eller solidaritet, mener Susanne Brøgger og Märta Tikkanen.

Troende støtter kampanje for kritisk tenkning

Troende støtter kampanje for kritisk tenkning

Publisert: - Oppdatert: 04.03.2011 kl 13:08

Både kristne og muslimer finner plass i sine gudsbegrep til refleksjon og skepsis overfor udokumenterte påstander. Vi snakket med fire av dem.

Er offentlig tilsløring i strid med trosfriheten?

Er offentlig tilsløring i strid med trosfriheten?

Publisert: - Oppdatert: 03.03.2011 kl 14:27

I likestillingens, trosfrihetens, FNs og lovens navn vil juristen Victoria Wæthing vise hijaben bort fra deler av det offentlige rom.

Ungt initiativ til dialog om livssyn

Ungt initiativ til dialog om livssyn

Publisert: - Oppdatert: 01.03.2011 kl 17:06

Det nyetablerte nettverket UngDialog inviterer hver måned ungdom fra ulik livssynsbakgrunn til samtaletreff. Her handler det om dialog og økt forståelse, fremfor diskusjon og selvhevdelse.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...