Fri tanke - nettavis for livssyn og livssynspolitikk

Lanserer nye kortfilmer

I anledning Humanistisk uke lanserer Human-Etisk Forbund en liten filmserie. Se den første filmen her.

Publisert:

I dag lanserer Human-Etisk Forbund sin andre kortfilm dette året. I tillegg til den du kan se i vinduet her, vil det i løpet av Humanistisk uke bli lansert tre filmer til. Forrige gang ville Human-Etisk Forbund fortelle historien om forbundets motstand mot religionsfaget KRL/KRLE i skolen. Denne gangen er formålet å bidra til refleksjon over ulike tema Human-Etisk Forbund er opptatt av, forteller kommunikasjonssjef i Human-Etisk Forbund, Agnieszka Bryn.

– Vi ønsker å få fram ulike meninger om temaer som opptar oss, overveie våre egne holdninger og tenke på hvorfor vi står for det vi selv mener.

Det blir gjort gjennom fire filmer, hver på ett minutt. Her har produksjonsselskapet som har laget filmene funnet fram til vanlige mennesker fra dagens mangfoldige Norge, med like mangfoldige meninger. Tanken er at i møte med deres tanker utfordres vi selv til å overveie egne holdninger og til å tenke på hvorfor vi står for det vi selv mener.

– Jeg håper jo også at flere blir litt nysgjerrige på Human- Etisk Forbund og de sakene vi brenner for, sier Bryn.

Vær velkommen til å delta i debatt på Fritanke.no. Vi ønsker en saklig og begrunnet debatt. Skarp kritikk må gjerne fremmes, men vi forventer at debattanter overholder alminnelig folkeskikk og norsk lov. Kommentarer som bryter med dette, kan bli slettet uten varsel eller begrunnelse. Fri tanke forbeholder seg retten til å svarteliste brukere ved spamming, personangrep, usaklige kommentarer og lignende.

Vi forbeholder oss retten til å sitere kommentarer fra Fritanke.no i Fri tankes papirutgave.

blog comments powered by Disqus