Fri tanke - nettavis for livssyn og livssynspolitikk
Tobarnsmoren skal ha blitt tatt med inn i en kirke etter at medlemmer av menigheten mente hun var besatt. Bildet er av en nicaraguansk landsbykirke, men ikke den omtalte.
 Foto: Pascal RATEAU/Shutterstock/NTB scanpix

Tobarnsmoren skal ha blitt tatt med inn i en kirke etter at medlemmer av menigheten mente hun var besatt. Bildet er av en nicaraguansk landsbykirke, men ikke den omtalte. Foto: Pascal RATEAU/Shutterstock/NTB scanpix

Kvinne døde under demonutdrivelse

En 25 år gammel kvinne skal ha dødd etter at å ha blitt kastet på bål for å drive ut «demoner» av henne.

Publisert:

En 25 år gammel kvinne døde etter at hun ble kastet på et bål for å få drevet «demoner» ut av kroppen, opplyser myndighetene i Nicaragua og viser til vitner.

Vitnene forteller at 25-åringen ble kledd naken, brent og kastet ned i en kløft. Ifølge tjenestemenn hadde hun brannskader på 80 prosent av kroppen.

Påtalemyndigheten sier en evangelisk pastor og fire andre er pågrepet i saken. Pastoren avviser å ha gjort noe galt og sier til avisen La Prensa at kvinnen falt i bålet uten at noen dyttet henne og at en demon forlot kroppen hennes.

Kvinnens ektemann sier tobarnsmoren ble tatt med inn i en kirke forrige uke etter at medlemmer av menigheten mente hun var besatt og påsto at hun hadde forsøkt å angripe folk med machete.

– Det de har gjort mot oss er utilgivelig. De har drept min kone, moren til mine to små. Hva skal jeg fortelle dem, spør mannen.

Familien bodde i en fattig gruveby rundt 50 mil nordøst for hovedstaden Managua.

Et kirkesamfunn som det er meldt at pastoren tilhørte, nekter i en uttalelse for at han var en av deres ledere.

Vær velkommen til å delta i debatt på Fritanke.no. Vi ønsker en saklig og begrunnet debatt. Skarp kritikk må gjerne fremmes, men vi forventer at debattanter overholder alminnelig folkeskikk og norsk lov. Kommentarer som bryter med dette, kan bli slettet uten varsel eller begrunnelse. Fri tanke forbeholder seg retten til å svarteliste brukere ved spamming, personangrep, usaklige kommentarer og lignende.

Vi forbeholder oss retten til å sitere kommentarer fra Fritanke.no i Fri tankes papirutgave.

blog comments powered by Disqus