Fri tanke - nettavis for livssyn og livssynspolitikk
Richard Dawkins satser på å bli helt frisk igjen etter et lett hjerneslag.
 Foto: Even Gran

Richard Dawkins satser på å bli helt frisk igjen etter et lett hjerneslag. Foto: Even Gran

Richard Dawkins har fått et lite hjerneslag

Turne i Australia og New Zealand blir forsinket.

Publisert:

Sist oppdatert: 12.02.2016 kl 16:51

Den kjente biologien og ateist-aktivisten Richard Dawkins har fått et lite hjerneslag, skriver The Guardian.

Det skal visstnok ikke være mer alvorlig enn at Dawkins tar sikte på å fullføre den planlagte Australia og New Zealand-turneen han var i ferd med å legge ut på, melder avisa.

Dawkins er nå tilbake fra sykehuset, og er hjemme for å bli frisk. Han satser på å bli helt eller nesten helt restituert slik at han kan fullføre turneen senere, skriver Sydney Opera House i en pressemelding.

I går hadde han kommet seg såpass at han greide å bruke Twitter igjen, skriver The Guardian. Da la han ut en melding der han anbefalte boka God: The Most Unpleasant Character in All Fiction av Dan Barker, der Dawkins selv har skrevet forordet.

Vær velkommen til å delta i debatt på Fritanke.no. Vi ønsker en saklig og begrunnet debatt. Skarp kritikk må gjerne fremmes, men vi forventer at debattanter overholder alminnelig folkeskikk og norsk lov. Kommentarer som bryter med dette, kan bli slettet uten varsel eller begrunnelse. Fri tanke forbeholder seg retten til å svarteliste brukere ved spamming, personangrep, usaklige kommentarer og lignende.

Vi forbeholder oss retten til å sitere kommentarer fra Fritanke.no i Fri tankes papirutgave.

blog comments powered by Disqus