Kort notert

KrFs ordførerkandidat hevder å ha blitt helbredet gjennom bønn

Publisert: 01.09.2015 kl 15:32

Bergen (NTB): KrFs ordførerkandidat i Bergen, Marita Moltu (47), forteller at hun taler i tunger, er mot kirkelig vielse av homofile og hevder å ha blitt helbredet gjennom bønn.

– Det var egentlig en liten ting i forhold til alvorlige sykdommer, men jeg hadde ofte en halsbetennelse som var plagsomt for meg. Jeg ble bedt for i et møte, og det bare forsvant uten at jeg kan forklare hva som skjedde. Jeg har faktisk ikke hatt halsbetennelse etterpå, sier Moltu i et lengre intervju med TV 2.

I den jevne valgkampen har KrF strukket ut en hånd til både Høyre, Frp og Ap. Moltu kan dermed komme til å bli Bergens nye ordfører, skriver Bergens Tidende.

På spørsmål fra TV 2 om hun vil bli Norges første tungetalende ordfører, svarer Moltu: – Kanskje, kanskje det. Jeg kan tale i tunger, ja. Det er jo et bønnespråk, ikke så komplisert. Det er en opplevelse vi har fått, så det er ikke noe mystisk med tungetale som folk tror.

Hun forteller også i intervjuet at hun er mot kirkelig vielse av homofile:

– Det er skrevet i Bibelen at Adam og Eva ble ført sammen for at de skulle være sammen. Og familien er mellom mann og kvinne. Det er mitt standpunkt. Samtidig har jeg respekt for andre, at de ønsker å leve mann og mann, kvinne og kvinne. Der må vi skille. Jeg har ingenting imot homofile eller lesbiske, sier Marita Moltu. (©NTB)

Vis alle notiser