Fri tanke - nettavis for livssyn og livssynspolitikk
Foto: Dan-Raoul Husebø Miranda

Foto: Dan-Raoul Husebø Miranda

Sko deg ateistisk i Human-Etisk Forbunds nye nettbutikk

I Human-Etisk Forbund relanserte og oppussede nettbutikk for profileringsprodukter kan du kjøpe både humanistsymbol og ateistsko.

Publisert:

Det er ikke like vanlig med gammeldagse meningsmerker på jakka lenger, enten det er «Nei til atomvåpen» eller «Du ble båret inn, gå ut på egne bein» og bildet av en kirke. Men for de som nå ønsker å synliggjøre sin gudløshet på en litt mer stilfull måte, har Human-Etisk Forbunds nye nettbutikk løsningen: ateistsko.

Det tyske skomerket – som tidligere bare har vært å få kjøpt på butikkens nettside eller ateist-/humanistsamlinger – er nå å få kjøpt fra Human-Etisk Forbund.

Ateistskoene hadde et lite gjestespill i Oslo i fjor, da opphavsmannen besøkte byen med en «pop up»-butikk. Fritanke.no stakk innom butikken.

Humanistsymbol i sølv

Ellers er utvalget i nettbutikken kraftig beskåret. Borte er bøker og halvparten av produktene som tidligere var tilgjengelige. Tiden for buttons er for lengst forbi, men i nettbutikken får du kjøpt spesialdesignede humanistsmykker i sølv – både som ørepynt, nål, slipsnål og anheng – samt små diskrete humanistpins, humanistkakeformer, penn og telefonbeskytter. Her er altså mange muligheter for den som vil profilere seg som livssynshumanist.

Vær velkommen til å delta i debatt på Fritanke.no. Vi ønsker en saklig og begrunnet debatt. Skarp kritikk må gjerne fremmes, men vi forventer at debattanter overholder alminnelig folkeskikk og norsk lov. Kommentarer som bryter med dette, kan bli slettet uten varsel eller begrunnelse. Fri tanke forbeholder seg retten til å svarteliste brukere ved spamming, personangrep, usaklige kommentarer og lignende.

Vi forbeholder oss retten til å sitere kommentarer fra Fritanke.no i Fri tankes papirutgave.

blog comments powered by Disqus