Fri tanke - nettavis for livssyn og livssynspolitikk
I årets første papirutgave av Fri tanke møter du Egil Hegerberg i portrettintervjuet, vi ser på Grunnloven og vi har møtt transseksuelle Veronica, som viser oss at kjønn er kompliserte greier.

I årets første papirutgave av Fri tanke møter du Egil Hegerberg i portrettintervjuet, vi ser på Grunnloven og vi har møtt transseksuelle Veronica, som viser oss at kjønn er kompliserte greier.

Nytt nummer av magasinet Fri tanke

Nå er det nye nummeret av Fri tanke ute i postkassene til abonnentene. Vi har blant annet møtt Egil Hegerberg. Her kan du lese hele magasinet digitalt.

Publisert:

Sist oppdatert: 18.03.2014 kl 11:15

Dunk, dunk, dunk. Det er lyden av årets første nummer av Fri tankes papirutgave som lander i postkassene over det ganske land i disse dager.

Her kan du blant annet lese intervju med musiker og absurdist «Bare Egil» Hegerberg, som forteller at Human-Etisk Forbund er den eneste organisasjonen han er medlem av. Vi har ellers møtt Veronica, som vokste opp som gutt på Bibelbeltet, Camilla, som følte seg utestengt i sorgen da det offentlige arrangementet for å minnes trafikkdøde ble holdt i kirka, og Liv Torill som er frivillig «nettkriger» i Human-Etisk Forbund – hennes initiativ førte til forbundets motoffensiv mot hat på internett.

Ellers i nummeret: religionskritikk, etikk og stammemoral, hovedstyreintervju, grunnlovsjubileet og spørsmålet om det er en god idé å ta menneskerettighetene inn i Grunnloven.

Fikk du det ikke i postkassen? Da kan du lese hele bladet i PDF-utgave her.

Vær velkommen til å delta i debatt på Fritanke.no. Vi ønsker en saklig og begrunnet debatt. Skarp kritikk må gjerne fremmes, men vi forventer at debattanter overholder alminnelig folkeskikk og norsk lov. Kommentarer som bryter med dette, kan bli slettet uten varsel eller begrunnelse. Fri tanke forbeholder seg retten til å svarteliste brukere ved spamming, personangrep, usaklige kommentarer og lignende.

Vi forbeholder oss retten til å sitere kommentarer fra Fritanke.no i Fri tankes papirutgave.

blog comments powered by Disqus