Fri tanke - nettavis for livssyn og livssynspolitikk
Bilde fra byggingen av Noas ark til storfilmen "Noah". Den skal etter planen komme på kino i 2014.

Bilde fra byggingen av Noas ark til storfilmen "Noah". Den skal etter planen komme på kino i 2014.

Film om Noahs ark stoppet av flom

Innspillingen av en storfilm om Noahs ark har blitt stoppet. Årsak: Flom.

Publisert:

Sist oppdatert: 01.11.2012 kl 14:41

En ny amerikansk storfilm om den bibelske syndefloden og Noahs ark blir trolig forsinket. Årsaken er ironisk nok flom forårsaket av orkanen Sandy, skriver New York Daily News.

Avisa melder at en 137 meter lang kopi av Noahs ark til bruk i Darren Aronofskys nye storfilm "Noah" er plassert midt i ett av de verst flomrammede områdene - Long Island-sundet utenfor New York. Ennå har det ikke være mulig å ta seg fram til den store filmrekvisitten for å inspisere skadene, skriver avisa.

Båten skulle bare brukes som rekvisitt, og er ikke bygget for å være sjødyktig.

Emma Watson, som har en av hovedrollene i filmen sammen med Russel Crowe, har ytret på Twitter at det er en viss ironi i at film om Noahs ark blir hindret av en diger storm.

Vær velkommen til å delta i debatt på Fritanke.no. Vi ønsker en saklig og begrunnet debatt. Skarp kritikk må gjerne fremmes, men vi forventer at debattanter overholder alminnelig folkeskikk og norsk lov. Kommentarer som bryter med dette, kan bli slettet uten varsel eller begrunnelse. Fri tanke forbeholder seg retten til å svarteliste brukere ved spamming, personangrep, usaklige kommentarer og lignende.

Vi forbeholder oss retten til å sitere kommentarer fra Fritanke.no i Fri tankes papirutgave.

blog comments powered by Disqus