Fri tanke - nettavis for livssyn og livssynspolitikk
Sturla Stålsett leder arbeidet med ny tros- og livssynspolitikk for Norge.
 Foto: Kirkens bymisjon

Sturla Stålsett leder arbeidet med ny tros- og livssynspolitikk for Norge. Foto: Kirkens bymisjon

Sturla Stålsett om Drammen-utredningen:

– Et interessant og grundig arbeid

... men leder av det nasjonale livssynspolitikkutvalget, Sturla Stålsett, vil ikke uttale seg om detaljene i utredningen til Drammen kommune.

Publisert:

Sist oppdatert: 10.02.2012 kl 15:18

Sturla Stålsett leder et nasjonalt utvalg som jobber med å utrede en ny og samforent tros- og livssynspolitikk for Norge. Utvalget skal legge fram sine konklusjoner i løpet av 2012.

Han synes utredningen om ny livssynspolitikk for Drammen kommune ser interessant ut.

– Dette virker å være et grundig arbeid som jeg gleder meg til å sette meg inn i. De har åpenbart tatt for seg mange av de samme tingene som vi også jobber med, sier han til Fritanke.no

Nyttig innspill fra kommunenivået

Stålsett forteller at det neste møtet i utvalget skal være i Drammen i mars. Der skal utvalget blant annet snakke med Drammen og omegn tros- og livssynsforum (DOTL), besøke det lokale krematoriet og det livssynsnøytrale seremonirommet i byen.

– Jeg ser fram til å møte folket i Drammen og høre mer om dette. Dette er et nyttig innspill fra kommunenivået inn i vårt arbeid, sier han.

Vær velkommen til å delta i debatt på Fritanke.no. Vi ønsker en saklig og begrunnet debatt. Skarp kritikk må gjerne fremmes, men vi forventer at debattanter overholder alminnelig folkeskikk og norsk lov. Kommentarer som bryter med dette, kan bli slettet uten varsel eller begrunnelse. Fri tanke forbeholder seg retten til å svarteliste brukere ved spamming, personangrep, usaklige kommentarer og lignende.

Vi forbeholder oss retten til å sitere kommentarer fra Fritanke.no i Fri tankes papirutgave.

blog comments powered by Disqus